Изтриване на акаунт
Може да изтриеш акаунта си в Story Gym по всяко време — от приложението/сайта: Профил → Опасна зона → бутона за изтриване на акаунт.
При изтриване премахваме безвъзвратно: профилните ти данни (име, имейл, дата на раждане), активните карти, историята на влизанията и обвързаните устройства. Данни, които сме длъжни да пазим по закон (напр. счетоводни за направени плащания), се съхраняват в законовия срок.
Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на support@story-gym.org.
Профил